Vandaag even naar de markt lekker Rode poon / Trigla lucerna gehaald.En voor het gemak gelijk schoon laten maken.Nog wat losse dingentjes aardbeien, perzik, banaan, een bloemkool .mmmm terwijl ik huiswaarts keerde dacht ik wat ga ik er eens bij doen ? nou dit dus Geroosterde aardappelen met gedroogde oregano 5 grote aardappelen Kook de 5 grote aardappelen en snij ze in vier gelijke stukken. Meng in een kom de olijfolie, de gedroogde oregano, het zeezout en de versgemalen zwarte peper. Bestrijk de gare aardappelen met dit mengsel en leg ze op een ingevette rooster, roosteren op 220°C in de oven. Haal ze uit de oven wanneer ze knapperig en goudbruin zijn. |
dinsdag 13 mei 2008
aardappelen geroosterd en gekruid
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
3 opmerkingen:
Lianne,
Ik ben benieuwd naar het recept,maar ik kan het niet goed lezen allemaal,de tekst staat door elkaar heen.groen en zwart.
Jammer....
Aisha..
Ik klik hem nu weer aan na al verschillende keren t ehbben geprobeerd,en je raad het al, Ik kan het nu goed lezen......
Aisha
nu maar hopen dat het bereiden beter afgaat.(knipoog)
Een reactie posten