125 gram boter
125 gram witte basterdsuiker
2 eieren
125 gram zelfrijzend bakmeel
een half zakje vanillesuiker ……of 4 druppels vanille extract
2-3 eetlepels melk
alles behalve de melk in de keukenmachine doen, terwijl die draait langzaam de melk erbij doen. als je geen keukenmachine hebt: boter en suiker mixen tot creme, vanillesuiker en één voor één de eieren erbij, tussendoor een eetlepel van de bloem toevoegen dan de rest van het meel erbij en de melk.(met de pannenlikker alles eruit schrapen en gelijk verdelen over de bakjes)
15 a 20 minuten in een oven van 200 graden.
Waarna goed laten afkoelen!!!!
Bovenkant versieren met glazuur:
250 gram gezeefde poedersuiker
levensmiddelen
kleurstofklontje
boter
evt. versiering , choclade gesmolten of geraspt , of zelfs botercreme..................
Geen opmerkingen:
Een reactie posten